Računalniški sistemi in mreže

 

Kaj ponujamo

Servis

Odličen in hiter servis namiznih, prenosnih, tabličnih računalnikov ter tiskalnikov vseh znamk.

Namestimo operacijski sistem (Windows 7, 8, 10) in gonilnike. Pridemo tudi na dom ali v podjetje, kjer vam priklopimo računalnik in vzpostavimo popolno delovanje vašega obstoječega ali novega sistema.

Odstranjevanje virusov

Če vaš računalnik deluje počasi, je velika verjetnost, da imate viruse. Nudimo popolno čiščenje vašega računalnika ter prodajo zanesljivih protivirusnih programov. Ter svetovanje kako se virusom izogniti.

Reševanje podatkov

Ste si izbrisali podatke, ne oklevajte sklopilte računalnik in pokličite nas. Zaradi sesutja sistema ali trdega diska lahko izgubite pomembne dokumente, foto in video vsebine ali druge podatke. Zaradi dolgoletnih izkušenj z reševanjem podatkov, vam lahko poskušamo rešiti podatke

Omrežja - LAN, WLAN, VPN

Strankam nudimo profesionalno postavitev računalniškega omrežja, ki omogoča povezavo oddaljenih lokacij z lokalnim računalniškim omrežje (VPN) ter oddaljen dostop do računalnikov preko interneta. Poskrbimo za varnost žičnega in brezžičnega omrežja. Postavitev in namestitev STREŽNIKOV.

Oblikovanje spletnih strani

Kakovostna spletna stran je vizitka in ogledalo podjetja, a ni nujno, da je draga. V podjetju vam spletno stran pripravimo tudi že za 350 €.

Video nadzori

Postavitev novega ali nadgradnja obstoječega video nadzora, za domačo ali poslovno uporabo. Z IP ali analogno tehnologijo video nadzora.

O podjetju

Nekaj besed o našem podjetju

Za računalnike in mreže skrbimo že 17 let

Kako pogosto obupujete nad počasnim računalnikom? Imate težave s slabim računalniškim omrežjem, ki je spet »padlo«?

Da se vam to ne bo več dogajalo, povabite strokovnjake iz podjetja Net, računalniški sistemi d.o.o. na informativni posvet v svoje podjetje, in predlagali vam bodo najboljšo rešitev.

 

 

Zakaj izbrati ravno nas?

Ker smo inovativno visokotehnološko podjetje s področja informatike, ki skrbi za neprekinjeno delovanje informacijskih sistemov v vodilnih podjetjih in javnih ustanovah v ajdovski občini. Specializirani smo za postavitev večjih sistemov, ki povezujejo celoten proizvodni proces. Posebno pozornost pa posvečajo vzpostavitvi mehanizmov varovanja in arhiviranja (ter obnavljanja) podatkov svojih naročnikov.

V 17. letih poslovanja nismo izgubili zaupanja svojih poslovnih partnerjev, saj odnose gradimo na sodelovanju in spoštovanju. Zato podjetje raste in širi svoje storitve. Kajti prepričani smo, da lahko z lastnim delom, znanjem in odzivnostjo ponudimo poslovnim partnerjem vrhunsko IT storitev.

Pred kratkim smo v svojo ponudbo, ki je zajema prodajo novih računalnikov in računalniške opreme, dopolnili tudi s ponudbo rabljenih računalnikov in rabljenih pametnih telefonov. Nova ponudba podjetja Net sedaj zajema:

Oblikovanje spletnih strani: Kakovostna spletna stran je vizitka in ogledalo podjetja, a ni nujno, da je draga. V podjetju vam spletno stran pripravimo tudi že za 350 €.

Prodaja rabljenih telefonov: Če potrebujete kakovostne telefone po ugodni ceni, nas lahko obiščete v poslovalnici na Gregorčičevi 34. Tu boste lahko izbirali med odlično ohranjenimi rabljenimi telefoni znamk Samsung in Apple, za katere ponujamo tudi do tri-letno garancijo.

Prodaja rabljenih računalnikov: V ponudbi imamo rabljene računalnike, tovarniško očiščene, testirane in brezhibno delujoče. Ker gre za poslovne računalnike, so višjega kakovostnega razreda in narejeni iz odpornejših materialov, ki so kot novi dosegali cene tudi do 1500 €. Vaši pa so lahko od 220 € dalje.

ISL oddaljena pomoč

Pomoč z oddaljeno povezavo ISL client. Klikni za vpis številke seje. Ter nato se pridruži seji.

Pisarna

Net računalniški sistemi d.o.o.

Gregorčičeva ulica 34,

5270 Ajdovščina, Slovenija

E: info@netsistemi.si

T: 053681870

 

Urnik

Pon- Pet: 8.00 – 16.00
Sob-Ned: Zaprto

Pokličite nas

Mladen Marjanović: 041 636 249

Igor Benko: 041 514 262

Matej Breščak: 041 203 755

Vito Semič: 051 661 200